Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk en wandafwerking

Het schilderen van een particuliere woning vindt gemiddeld eens in de 6 tot 10 jaar plaats. Soms gebeurt dit in combinatie met een nieuw interieur of een complete verbouwing, maar soms ook alleen een nieuwe kleur of het opfrissen van de huidige kleur. Wat uw redenen ook zijn, wij zorgen ervoor dat het schilder- of behangwerk aan uw wensen voldoet. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een enkele muur of alleen het schilderen van de trap.

Wij minimaliseren de overlast

Uw wens is een mooi geschilderd interieur, maar u zit niet te wachten op de rommel en de rompslomp. Vooral als het gaat om binnenschilderwerk. Wezijn gespecialiseerd in particuliere woningen en begrijpen dat daarom als geen ander. We leveren daarom niet alleen mooi schilderwerk af, maar zorgen er ook voor dat u zo min mogelijk last van ons hebt. Tijdens ons werk houden we de hoeveelheid rommel beperkt, als we weggaan ruimen we alles op en we maken elke klus aaneengesloten af. Hiermee minimaliseren we de overlast. Vanwege onze betrouwbaarheid kunt u ons ook met een gerust hart inschakelen bij vakantie of tijdens uw werk.

Mooie, frisse kleuren kosten niets meer

Kleuren geven sfeer en om juist die sfeer te creëren die u zoekt, is het kiezen van de juiste kleur erg belangrijk. Wij kunnen u hierover adviseren. We komen bij u thuis en u vertelt ons uw wensen. Op basis daarvan adviseren wij u over de juiste kleuren. Dit ook in combinatie met behang of spuitwerk. Het opnieuw schilderen en/of behangen van uw woning frist uw hele huis op en maakt het weer als nieuw.

Ook voor wandafwerking en behang

Strakke, gladde muren zijn op dit moment erg populair en ook strakke plafonds zonder de groeven van de betonplaten. Menig muur en plafond wordt vandaag de dag glad gemaakt.De wandafwerking is erg belangrijk voor een mooi eindresultaat. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht; of u nu wilt spuiten, behangen of schilderen. Vraag ons om informatie.