Buitenschilderwerk

Besparen door duurzaam buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk heeft extra te leiden onder weer- en temperatuurinvloeden. Door regen, zon, kou, warmte en wind heeft het schilderwerk heel wat te verduren. De kwaliteit van de ondergrond, de verf en van de schilder kan veel uitmaken. Door voor goede kwaliteit en vakmanschap te kiezen, zult u merken dat uw schilderwerk soms jaren langer meegaat. Hierdoor bespaart u veelal een extra verfbeurt en dat is uiteindelijk goedkoper.

Kwaliteitsverf op milieuvriendelijke basis

De kwaliteit van milieuvriendelijke verf heeft een enorme sprong gemaakt. Het is kwalitatief beter, doordat er een dikkere laagdikte (verffilm) achterblijft bij het schilderen.Het goed aanbrengen van deze verf vereist wel enige vakmanschap. Bij Oude Heuvel Schilderwerk beschikken we over veel ervaring en vakmanschap. We werken vooral met milieuvriendelijke kwaliteitsverven en materialen, die volgens de geldende voorschriften worden aangebracht en verwerkt.
voorbeeldfoto-1

Wanneer is het nodig uw huis te laten schilderen?

Deze vraag zal menigeen verschillend beantwoorden. Feit is wel dat als u te lang wacht en daarmee bedoelen we dat verf afbladert, kozijnen bloot liggenen gaan rotten, u uiteindelijk duurder uit bent. Er zal dan veel onderhoudswerk nodig zijn. Het beste is om uw huis te laten schilderen bij vorming van blaasjes, scheurtjes, prille begin van afbladeren of afpoederen van verf. Dan bent u nog op tijd en voorkomt u hogere kosten.

Twijfelt u, vraag ons om uw woning te inspecteren. We staan bekend om onze eerlijkheid. Kan de woning nog een jaar mee, dan zeggen we dat ook.